Lev dit liv

Lever du det liv du gerne vil? Springer du ud af sengen hver morgen frisk og spændt på hvad denne fantastiske nye dag må bringe, eller ligger du hele morgenen og kæmper med at komme op? Tænker du allerede på alt det, du skal nå, men slet ikke kan overkomme? Man lever kun en gang og derfor burde alle leve det liv de gerne vil. Få det bedste ud af deres muligheder og værdsætte, at de er til. Desværre er det langt fra alle, der lever deres liv fuldt ud, men det er faktisk ret let at få ændret. Ved at tænke anderledes og sætte sit liv i perspektiv er det ganske enkelt at få ændret sit liv.

mandag den 8. september 2008

Musik - ikke kun tomme ord

Tell Me Why-Declan Galbraith

Det er meget rårende, at en dreng på ti synger en sang med så stærkt et budskab og så smuk en stemme. Hvis jeg kunne synge så godt, havde jeg brugt min stemme på det samme. Oplyse folk og prøve at gøre en forskel. Ens liv bliver virkelig sat i perspektiv, når man ser de fattige børn i videoen. Her er der en dreng, der ikke bare ser sit liv passere forbi. Han bruger det på noget fornuftigt, hvor han formår at nå ud til folk med et godt budskab om, at vi skal hjælpe hinanden.




Anden - Quangs Sang

De fleste kender sikkert Anden, og måske er der nogen der ikke bryder sig om ham. Men denne sang fortæller præcist, hvordan man skal tænke. Man skal være glad for det man har og se ud over ens egen næsetip.




Anden - Spild af tid

Endnu et nummer med Anden. Det lyder lidt hårdt når Anders Matthesens synger at man skal tage sit eget liv, hvis man ikke viser lidt angagement, men i bund og grund er det en rigtig god sang, med et godt budskab om, at man skal værdsætte sit liv og få noget ud af det.

Ingen kommentarer: