Lev dit liv

Lever du det liv du gerne vil? Springer du ud af sengen hver morgen frisk og spændt på hvad denne fantastiske nye dag må bringe, eller ligger du hele morgenen og kæmper med at komme op? Tænker du allerede på alt det, du skal nå, men slet ikke kan overkomme? Man lever kun en gang og derfor burde alle leve det liv de gerne vil. Få det bedste ud af deres muligheder og værdsætte, at de er til. Desværre er det langt fra alle, der lever deres liv fuldt ud, men det er faktisk ret let at få ændret. Ved at tænke anderledes og sætte sit liv i perspektiv er det ganske enkelt at få ændret sit liv.

mandag den 8. september 2008

Bøger med stof til eftertanke

Forbudt Kærlighed af Norma Khouri

Forbudt kærlighed er en rystende beretning fra virkelighedens verden, om hvordan Dalia trodser de muslimske traditioner og forelsker sig i en katolik.

Dalia er en ung, smuk muslimsk kvinde, der lever med sin familie i byen Amman i Jordan., hvor hun driver en frisørsalon sammen med sin bedste veninde, Norma. En dag møder hun Michael. Han er major i hæren - og katolik. Dalia bliver forelsket i ham, men er klar over, at et sådant forhold er strengt forbudt ifølge de muslimske regler. Med hjælp fra Norma lykkes det dog for Dalia og Michael at mødes nogle få gange. Men på trods af deres store anstrengelser for at holde deres ellers meget uskyldige forhold hemmeliget, bliver Dalias bror mistænksom. Det kommer til at koste hende livet.




Fem Døgn i Helvede af Debra Puglisi

En helt almindelig dag i april bliver Debra brutalt slået ned i sin have, slæbt ind i køkkenet og videre ned i kælderen. Her bliver hun voldtaget, bundet på hænder og fødder og får tapet munden til. Derefter bæres hun ud bag i en bil. Tankerne farer rundt i Debras hoved: hvorfor er der ingen, der ser noget, og hvor er Nino, hendes mand, som var i huset?
Fem døgn i helvede er en meget barsk og gribende beretning om en kvindes brutale oplevelser, og om hvordan man overlever og kommer videre.

Ingen kommentarer: