Lev dit liv

Lever du det liv du gerne vil? Springer du ud af sengen hver morgen frisk og spændt på hvad denne fantastiske nye dag må bringe, eller ligger du hele morgenen og kæmper med at komme op? Tænker du allerede på alt det, du skal nå, men slet ikke kan overkomme? Man lever kun en gang og derfor burde alle leve det liv de gerne vil. Få det bedste ud af deres muligheder og værdsætte, at de er til. Desværre er det langt fra alle, der lever deres liv fuldt ud, men det er faktisk ret let at få ændret. Ved at tænke anderledes og sætte sit liv i perspektiv er det ganske enkelt at få ændret sit liv.

lørdag den 21. februar 2009

Flere bøger fra virkelighedens verden:

Emmy: Frygten vil altid følge mig.
Bogen handler om den unge Emmy, der falder i kløerne på Simen. Han mishandler hende, putter stoffer i hendes te og tvinger hende ud i prostituation.
En tragisk bog, om hvor svært det kan være, at komme væk fra en voldelig kæreste, når systemet ikke vil hjælpe. Her er virkelig en bog med stof til eftertanke.

Doris Glûck: For kærlighedens skyld.
Doris fortæller om hvordan hun mødte den arabiske Omar. Om deres ægteskab, hendes valg at konventere til islam, om at give afkald på alt: sin familie, sit job, sin selvstændighed for den mand, hun troede hun elskede.

Ingen kommentarer: