Lev dit liv

Lever du det liv du gerne vil? Springer du ud af sengen hver morgen frisk og spændt på hvad denne fantastiske nye dag må bringe, eller ligger du hele morgenen og kæmper med at komme op? Tænker du allerede på alt det, du skal nå, men slet ikke kan overkomme? Man lever kun en gang og derfor burde alle leve det liv de gerne vil. Få det bedste ud af deres muligheder og værdsætte, at de er til. Desværre er det langt fra alle, der lever deres liv fuldt ud, men det er faktisk ret let at få ændret. Ved at tænke anderledes og sætte sit liv i perspektiv er det ganske enkelt at få ændret sit liv.

onsdag den 10. september 2008

Filmskolen

Torsdag den 4 september havde vi en rigtig lang, men sjov dag på filmskolen. Vi løste en masse forskellige projekter bla. lavede vi en reklame film, fandt vores eget fotosprog og filmede en stumfilm.

Fotosprog
Vi fik afvide at vi skulle tage ti tilfældige billeder inde i filmbyens kulisser og derefter så vi dem på storskærm og prøvede at finde noget, der gik igen i billederne.
I mine billeder gik følgende igen:


  • Tog billederne på højkant
  • Placerede motivet i midten
  • Ofte blomster i billedet

Herefter skulle vi så ud og tage ti nye billeder, hvor vi skulle være bevidst om at dyrke de kriterier vi havde fundet frem til.




Til sidst skulle vi tage et potrætbilled, der afspejlede vores billedsprog.















Stumfilm:
Dagens sidste opgave var at lave en stumfilm. Vi blev delt i tilfældige grupper, og så fik vi en time til at finde på en ide, lave storyboard, uddeligere roller og filme. Der var et par enkelte krav:

  • Der skulle være tre akter
  • Der skulle indgå et dyr i filmen
  • Det skulle være et uventet møde

Her kommer min gruppes stumfilm. God fornøjelse.

Ingen kommentarer: